Dankjewel! Het e-book ontvang je zo in je mailbox.
(check je spam).

Speciaal voor jou mijn Instagram cursus voor 17 euro.

In deze cursus deel ik mijn belangrijkste inzichten en tips wat  ervoor gezorgd heeft dat ik dagelijks veel minder frustratie en strijd ervaar met mijn kids.

Want als er iets mega vermoeiend is, zijn het de momenten waarop je kids niet luisteren. Als je ze al 3x rustig hebt gevraagd of hij/zij zijn schoenen aan wil doen. Of je geduld verliest als je kind net doet of hij/zij jou niet hoort.

Hoe zou het voor je zijn als je op deze momenten veel meer rust zou ervaren? Dat je geen chantage of manipulatie hoeft te gebruiken om je kind mee te laten werken. En dat er ruimte is voor meer plezier, geduld en verbinding met je kind (eren).

Start dan vandaag nog met de 5-daagse Instagram cursus (niet) luisteren.

Deze cursus is voor jou als

√ Je sneller prikkelbaar of geïrriteerd reageert naar je kind(eren)

√ Je frustratie voelt als je kind (eren) niet naar je luisteren

√ Je vaak hebt voorgenomen om geduldiger te zijn, maar het blijft bij een voornemen

√ Je regelmatig strijd ervaart als je iets aan je kids vraagt

√ Je nieuwsgierig bent naar hoe het ook anders kan

√ Toe bent aan minder strijd, en meer plezier, rust en verbinding wil ervaren.

√ Wil ontdekken hoe je kalm en rustig kan blijven naar je kind (eren) en ze daardoor makkelijker met je meewerken

Cream and Green Colorful Blocks Fashion Bio-Link Website (1)

Wat gaan we doen?

1

Controle vs Vertrouwen

We proberen het gedrag van onze kids vaak ´onder controle´ te houden. Vandaag ga je ontdekken wat voor positieve impact het heeft voor jou én je kids als je vaker kies voor vertrouwen.

2

Een belangrijke shift

Van reageren op dat wat je ziet bij je kind (gedrag) naar reageren op de behoefte. Op deze dag neem ik je mee in een belangrijke shift voor jou én je kind.

3

Patronen doorbreken

Wat zijn je patronen? Waarom mag je kind sommige dingen wel en andere dingen echt niet? Vandaag ga je jouw patronen herkennen en doorbreken.

4

Special time

Ervaar het effect van 5 of 10 minuten per dag écht in contact zijn met je kind en wat dit voor invloed heeft op hoe je kind met je mee gaat werken.

5

Je triggers

Je kind schreeuwt, gilt, zeurt of ‘nep’ huilt. Hij of zij doet iets waar jij absoluut niet tegenkan. Vandaag ga jij ontdekken waarin je getriggerd wordt én ga jij ontdekken wat er nodig is om minder frustratie te ervaren.

Live

Stel je vragen

Alles waar je nog meer inzicht in wil mag je me vragen tijdens de live sessie via instagram. Via het account houd ik je op de hoogte wanneer deze plaatsvindt.

Omdat ik weet hoe schaars je tijd is als ouder, beloof ik dat het overzichtelijk blijft. 5 – 10 min per dag investeren in jezelf én je gezin.

Stel je eens voor...

√ dat je meer geduld en plezier ervaart op de momenten dat je kind niet luistert

√ dat je geen chantage of manipulatie hoeft te gebruiken om je kind met je mee te laten werken

√ dat strijd en frustratie met je kids plaatsmaken voor verbinding en plezier

√ dat je vaker met échte aandacht aanwezig bent bij je kind

√ dat je begrijpt waarom je getriggerd wordt als je kind niet doet wat je van hem/haar vraagt

FAQS

Het kost je ongeveer 5 á 10 minuten per dag om  alle video’s van de cursus te bekijken. In de praktijk begint het oefenen natuurlijk pas écht. Je kunt het helemaal in je eigen tempo doen en het is geen wedstrijd die in 5 dagen af ‘moet’. Omdat ik weet hoe schaars je tijd is als ouder, is het laagdrempelig en overzichtelijk.

Nadat je je hebt aangemeld, heb je 6 maanden toegang tot het besloten instagram account.

De praktische voorbeelden en concrete tools gaan vaak over kinderen tussen de 0 en 8 jaar oud. Maar de inzichten zijn net zo waardevol. Onze triggers en frustraties in het ouderschap hebben namelijk niet zoveel te maken met de leeftijd van onze kinderen, maar met onze eigen patronen & overtuigingen. Als je hier meer inzicht in, zal je daar de rest van je leven plezier van hebben!

In het besloten instagram account staan video’s en berichten voor je klaar. Daarnaast krijg je een inspiratieboek toegestuurd, zodat je altijd nog eens na kunt lezen en mee kunt schrijven.

Niet goed = geld terug garantie

Ik heb één doel en dat is samen met jou zorgen voor meer rust, plezier, energie en verbinding in je leven met kinderen. Dat vraagt commitment van ons beide. Als jij de benodigde stappen zet en je na deze cursus geen verschil merkt, geef ik je met liefde je investering terug. Doordat ik samen met 200+ ouders die je voorgingen merk wat voor effect deze cursus heeft, ben ik ervan overtuigd dat dit werkt.

Hi, mijn naam is Liz

In 1,5 jaar tijd kreeg ik 2 prachtige kinderen. Hoewel ik al meer dan 12 jaar werkte als gezinscoach vóóordat ik moeder werd,  ontdekte ik dat zélf kinderen opvoeden niet zozeer over mijn kinderen gaat, maar over mijn persoonlijke groei als moeder. 

Ik geloof namelijk dat je als ouder zoveel meer kan genieten van deze waardevolle periode waarin de kids nog klein zijn. En dat gun ik echt iedereen!

In dit programma  mix ik methodes en oefeningen van systemisch werk, NLP en 12+ jaar ervaring als gezinscoach.

× Whatsapp