Dankjewel! Het e-book ontvang je zo in je mailbox.
(check je spam).

Speciale aanbieding workshop Familieopstellingen

Nu voor maar 11 euro!

Familieopstellingen

Heb je er weleens bij stil gestaan? Dat zo’n 95% van de manier waarop je je eigen kinderen opvoed, voortkomt uit de manier waarop je zelf bent opgevoed?

De basis van je leven wordt namelijk gevormd door de familie waarbinnen je geboren bent. Je ouders, grootouders, broers en zussen, ooms en tantes en een hele waaier van voorouders vormen. Al deze mensen hebben hun stempel (onbewust) achtergelaten op jou. Mooie stempels, zoals liefde, warmte en respect. En minder mooie stempels, waarin jij je niet gezien, gewaardeerd, erkent of gehoord voelde om wie JIJ bent.

In deze workshop, die ik maandelijks organiseer, neem ik je middels visualisatie mee in een een familieopstelling om dichterbij jouw innerlijke kracht en wijsheid komen. Een familieopstelling is een effectieve methode om op dieper niveau inzicht te krijgen in jouw (onbewuste) patronen, dynamieken en overtuigingen welke jou belemmeren om voluit te leven. Jouw eigen plek in nemen zorgt ervoor dat je vanuit échte verbinding met jezelf, jouw eigen pad kan bewandelen. En alles wat in essentie niet bij jou hoort, van je af mag gooien én daarmee niet doorgeeft aan jouw eigen kind (eren).

Review coachtraject
Review coachtraject
Review coachtraject
Review coachtraject
Review coachtraject
Review coachtraject

Deze workshop is voor jou als

√ Je (onbewust) opzoek bent naar erkenning van (een van) je ouders 

√ Je voelt dat je het anders wil doen voor je eigen kind (eren)

√ Je vaak hebt voorgenomen om geduldiger te zijn, maar het blijft bij een voornemen

√ Je nieuwsgierig bent naar hoe het ook ouderschap ook anders kan

√ Toe bent aan minder onrust, ongeduld en frustratie

Hi, mijn naam is Liz

In 1,5 jaar tijd kreeg ik 2 prachtige kinderen. Hoewel ik al meer dan 12 jaar werkte als gezinscoach vóóordat ik moeder werd,  ontdekte ik dat zélf kinderen opvoeden niet zozeer over mijn kinderen gaat, maar over mijn persoonlijke groei als moeder. 

Ik geloof namelijk dat jij jezelf het allerbelangrijkste mag maken. Jij mag jezelf datgene gaan geven, wat je je kids (en iedereen om je heen) ook gunt, in plaats van jezelf onder aan de prioriteiten lijst zetten.

In alle programma’s mix ik methodes en oefeningen van systemisch werk, familieopstellingen, NLP en 12+ jaar ervaring als gezinscoach.

FAQS

Ja, deze workshop wordt opgenomen en blijft daarna 3 weken beschikbaar om nog terug te kijken.

Vraag jezelf eens af: Wanneer heb jij voor het laatst tijd en ruimte voor jezelf gemaakt? Om op te laden, voor jezelf te zorgen? 

De vraag is of je wil dat de situatie blijft zoals hij is, of dat je voelt dat je het nu écht graag anders wil. Je gaat je niet vanzelf rustiger voelen. En als je nu niet voor jezelf kiest, wanneer dan wel?

Deze workshop is voor jou als je voelt dat je het ouderschap graag anders wil, maar je het nog niet lukt om dit ook daadwerkelijk te doén. Je bent nieuwsgierig naar wat maakt dat je keer op keer in dezelfde patronen stapt. Je bent bereid om naar jezelf, je (familie) patronen en overtuigingen te gaan kijken. En je hebt behoefte aan rust, rust in je hoofd en rust in je leven met kids. En niet onbelangrijk, je mag gaan investeren in JEZELF!