Gratis e-book
'In 3 stappen meer rust in huis'

Meer rust, plezier en verbinding in je leven met kinderen.

Meer rust, plezier en verbinding in je leven met kinderen
Gratis e-book voor moeders

Ik gun jou meer rust, plezier en energie.

Kleine kinderen, je werk, je huishouden. Er is altijd wel iets te doen en je hoofd draait vaak overuren met wat er nog allemaal ‘moet’ gebeuren.

Geloof me, ik weet hoe het is.

Todat ik ontdekte wat er nodig was om meer rust te ervaren. Meer energie, plezier en échte aandacht voor mijn kids in deze waardevolle tijd waarin ze nog klein zijn.

Download hieronder mijn gratis e-book en ontdek wat er nodig is om nu al meer rust te ervaren. Ik deel mijn 3 belangrijkste inzichten die ik dagelijks toepas in mijn leven als moeder. Omdat ik weet hoe schaars je tijd is als ouder, beloof ik je dat het direct toe te passen is in de praktijk.

 

Dit e-book is voor jou als ..

Je sneller prikkelbaar of geïrriteerd reageert naar je kind(eren) of omgeving

Je vaak in je hoofd bezig bent met wat je nog allemaal moet doen, waardoor je minder van het moment zelf geniet

Je behoefte hebt aan rust. Rust in je hoofd, rust in je gezin en tijd voor jezelf maar er telkens geen prioriteit van maakt

√ De waan van de dag je overneemt en je je het gevoel hebt tekort te schieten

Coachtraject voor moeders

Hi, mijn naam is Liz

In 1,5 jaar tijd kreeg ik 2 prachtige kinderen. Indy (2018) en Eden (2019) Hoewel ik al meer dan 12 jaar werkte als gezinscoach vóóordat ik moeder werd,  ontdekte ik dat zélf kinderen opvoeden niet zozeer over mijn kinderen gaat, maar over mijn persoonlijke groei als moeder. 

Ik geloof namelijk dat je als ouder zoveel meer kan genieten van deze waardevolle periode waarin de kids nog klein zijn. En dat gun ik echt iedereen!

In cursussen en programma’s mix ik methodes en oefeningen van systemisch werk, familieopstellingen, NLP en 12+ jaar ervaring als gezinscoach.