Jij hebt het voor de buitenwereld prima voor elkaar

Lieve kinderen, een leuke baan en een fijn sociaal leven. En toch, ervaar je veel onrust en raak je sneller gefrustreerd dan je zou willen. Iedere keer neem je je voor om geduldiger te zijn naar je kids, maar je merkt dat jouw lontje steeds vaker kort is. 

Stiekem weet je wel dat hoe jij je voelt, invloed heeft op hoe je kind zich voelt en gedraagt. Want als jij je niet rustig en ontspannen voelt, hoe kan je dat dan wel van je kind verwachten?

Het is tijd voor jou als je het gevoel hebt dat:

Je sneller prikkelbaar of geïrriteerd reageert naar je kind(eren) of omgeving

Je vaak in je hoofd bezig bent met wat je nog allemaal moet doen, waardoor je minder van het moment zelf geniet

Je het belangrijk vindt wat anderen van je denken of vinden. Je probeert het voor iedereen ‘goed’ te doen en hierbij vergeet je regelmatig jezelf

Je behoefte hebt aan rust. Rust in je hoofd, rust in je gezin en tijd voor jezelf maar er telkens geen prioriteit van maakt

Je het gevoel hebt dat je op alle vlakken tekort schiet. Je vraagt je af hoe anderen al die ballen in de lucht houden. 

Coachtraject voor moeders

1-1 Coaching

Het goede nieuws is dat het anders kan. En daar kun jij helemaal zelf de regie over pakken. Geen grote veranderingen in een keer, maar juist in kleine stapjes, zodat het overzichtelijk blijft. Soms heb je iemand nodig die je support, die je weer even de weg wijst als je het zelf niet meer weet. Iemand die jou de kennis, inzichten en handelingen geeft. Samen gaan we aan de slag. Ik geloof namelijk dat jij als ouder tot zoveel meer in staat bent dan dat je nu denkt. Dat juist als je je prikkelbaar of onrustig voelt, je krachtige tools in handen hebt die jou én je kind helpen. 

Als je vanuit de verbinding en het vertrouwen met jezelf, rust en ontspanning kunt ervaren, heeft dat een blijvend positief effect op jou én je gezin.

Dit unieke en persoonlijke traject kan plaatsvinden online via Zoom of bij mijn praktijk in Boxtel (NB).

Er is beperkt plek voor deze 1:1 sessies. Plan een gratis inzichtsessie als je nog twijfelt of dit bij je past!

Online programma in 21 dagen meer rust

Natuurlijk wil jij je kinderen de aandacht geven.
Maar je vindt het ook belangrijk dat je huis schoon is, en dat je baas tevreden is en je wil je partner en vrienden ook graag tevreden stellen.

✨ Je baalt ervan, wat eigenlijk wil je het graag anders
✨ Je wil graag meer rust ervaren en geduldiger zijn naar je kids
✨ Je wil graag minder geïrriteerd reageren naar je partner, of als je kinderen iets vragen

Maar de waan van de dag is ook sterk, en voor je het weet maak je van tijd en rust voor jezelf, geen prioriteit en begint de vicieuze cirkel opnieuw.

Herkenbaar?

Schrijf je dan nu in voor het online programma 
‘In 21 dagen meer rust in huis’

Het online programma waarin je in 21 dagen meer rust in je hoofd en leven met kinderen ervaart. Omdat ik weet hoe schaars je tijd is als ouder, beloof ik je dat het super laagdrempelig is!

Plan vrijblijvend een gratis kennismaking (30min)

Fijn dat je er bent! Cookies worden gebruikt om mijn website en content beter te maken. Als je doorgaat op mijn website ga je akkoord met de privacy policy. Veel plezier! Liz

× Whatsapp