Workshop: Rust in je hoofd, rust in je gezin

zaterdag 13 augustus 10.00 – 14.00u inclusief koffie, thee en heerlijke lunch
Locatie: Oirschot
Investering: 87 euro (incl. BTW)

Wanneer is de laatste keer dat jij écht tijd voor jezelf hebt gemaakt? Dat je de tijd even mocht vergeten, je geen ‘mamaaaaa’ hoorde en je hoofd en lijf tot rust mocht komen ?

Voor jezelf zorgen, in een leven met (kleine) kinderen. Het lijkt soms een onmogelijke opgave. Er zijn altijd wel dingen die voorgaan, dingen die we belangrijker vinden.

Daarom maak ik het je makkelijk! In deze live workshop van 4 uur (inclusief heerlijke lunch) omring je je met like minded vrouwen zoals jij.

Vrouwen die stiekem wel wéten dat als ze wat meer rust in hun hoofd zouden ervaren, dit zoveel fijner zou zijn voor zichzelf en hun gezin, maar het nog niet lukt om deze rust te vinden.

Vrouwen die wel wéten dat tijd voor zichzelf maken fijn is, maar het nog niet lukt om dat ook daadwerkelijk te doén. 

In een kleine groep van max 12 personen  op een prachtige locatie in Oirschot (NB) komen we los van de waan van de dag. We sparren over het moederschap, over de ballen hoog houden, je verantwoordelijkheidsgevoel dat altijd aan staat en over alles waar jij behoefte aan hebt.

En niet alleen dat, we gaan ervoor zorgen dat je hoofd, die vaak bomvol zit met allerlei ‘moetjes’ en gedachten, rust gaat ervaren. Dit doen we door krachtige NLP (Neuro Linguïstich Programmeren) oefeningen en oefeningen waar jij in een paar minuten tijd meer rust en ontspanning kunt ervaren. Ook fijn om vol te houden in je drukke leven met kinderen!

Je krijgt praktische tools en oefeningen mee om daadwerkelijk meer rust, energie, verbinding en plezier te gaan ervaren in je leven met kleine kinderen.

Aan het einde van deze workshop ga jij opgeladen, vol inspiratie, rust, fijne connecties, krachtige tools en oefeningen naar huis.

Ben je erbij? Een dag die helemaal draait om jou?
Je bent het zo waard!

Workshop Rust in je hoofd, rust in je gezin.

Inclusief:

  • Krachtige NLP oefeningen die jou blijvend meer rust gaan geven
  • Koffie, thee, fruit en een heerlijke lunch 
  • Inzicht in je energiemanagement, patronen & overtuigingen en wat je nodig hebt om deze anders in te vullen (zodat het werkt voor JOU)
  • Opladen op een prachtige plek middenin de natuur
  • Persoonlijke begeleiding en ruimte voor al jouw vragen
  • Inspiratieboek na afloop om alle oefeningen nog eens rustig na te lezen

Don't just be good to others.
Be good to yourself too.

× Whatsapp